yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız toprak kabil) ve size vüruttirilmiş ve elan şahsi özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken daha güzel bir deneyim evetşamanızı sağlamlar.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının sıkı cimriya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını üretmek binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya muhik açılmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat vesair kapı imalatları kabilinden bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. çoğu kez metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Elan ali konutlarda veya alışverişyerlerinde kombine tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını temin etmek için birden okkalı yangın merdiveni bile zorunlu tutulabilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen konstrüksiyonda yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet kırmızııyoruz.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları istanbul Yangın kapısı fiyatları olarak sınıflandırılmaktadır.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması mukteza değildir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin hatır anında insanların binayı güvenle terk etmesini esenlar. üste bina içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine mâni olur.

Report this wiki page